Charlotte Leys ile bir sezon daha!

2015-2016 sezonu başında takıma katılan ve sezon boyunca takımaverdiği katkı ile beğeni toplayan Belçikalı Milli oyuncu Charlotte Leys bir sezon daha Galatasaray Daikin başarısı için ter dökecek. Sezon sonu kontratı biten smaçör ile bir sezon daha anlaşmaya varılarak kadroda hem smaçör açığı kapandı, hem de geçtiğimiz sezon yakalanan uyum bozulmayarak önemli bir adım atılmış oldu.

Bilhassa savunmada verdiği başarılı katkı ile dikkat çeken Charlotte Leys 1989 Belçika doğumlu.  Daha önce kariyerinde Asterix (BL), Palac Bydgoszcz (PL), MKS Dabrowa (PL) ve Atom Trefl Sopot (PL)  takımlarında forma giyen 1.84 m boyundaki smaçör geçtiğimiz sezon başı Galatasaray Daikin formasını terletirken maç başına toplam 11.5 sayı üretmişti. Charlotte %39 ile ligin en iyi manşetçileri arasında yer alıyor. Anlaşmanın takımın uyumunun devam etmesi açısından iyi bir hamle olduğunu düşünmekle beraber Charlotte'a da gelecek sezon takımımız forması altında üstün başarılar diliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0