Ergin Ataman: Daha iyi olacağız!

Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı finalinin ilk maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye deplasmanda konuk olan ve sahadan 93-79 mağlup ayrılan Galatasaray Odeabank erkek basketbol takımında karşılaşma sonrasında başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. İlk yarıda savunmada istenilen performansı ortaya koyamadıklarını dile getiren başarılı antrenör, ikinci maçta çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi belirtti. Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..


Maçın ilk yarısında iki uzumuzdan birini korumak amacıyla oyuna tek uzunla başladık. Ancak fiziksel olarak pota altında çok yenildik Fenerbahçe’ye. Özellikle pota altında Vesely ve Udoh’un yüzdeli oynamasının yanında, Melih Mahmutoğlu sezon boyunca 5 sayı ortalamayla oynarken ilk yarıda ekstra olarak 12 sayı attı. Bunun nedeni savunmaya istediğimiz gibi giremememiz oldu. 
Devre arasında konuştuk. Üçüncü çeyrekte 20 sayı, dördüncü çeyrekte 19 sayı yemişiz. Öyle olunca farkı 8 sayıya kadar getirdik. Tabii böyle bir atmosferde 17 sayıdan geri dönmek zor. 
Fenerbahçe iyi basketbol oynuyor. Fiziksel olarak güçleri çok fazla. Derbinin gerektirdiği atmosferi kullanarak galip geldiler. İkinci maçta daha iyi, daha çok maçın içinde kalan bir oyun ortaya koymaya çalışacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0