Işıl Alben: Olimpiyatlarda madalya almak istiyoruz.

2016 Rio Olimpiyat elemelerinde oynadığı üç maçı da farklı kazanarak üst üste ikinci kez olimpiyatlara katılım hakkı kazanan A Milli Kadın Basketbol Takımımız elemelerin düzenlendiği Nantes şehrinden ülkemize döndü. Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Işıl Alben, olimpiyatlara üst üste ikinci kez katılmanın gururunu yaşadıklarını söylerken hedeflerinin madalya almak olduğunu belirtti. Galatasaray forması giyen başarılı oyuncumuz Işıl Alben'in açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..  

Olimpiyatlara iki kez üst üste gitme hakkı kazandık. Her ne kadar farklı kazandığımız maçlar olsa da zorlandığımız karşılaşmalar da oldu. Şimdi ufak bir aramız olacak. Sonrasında da olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacağız. Biz artık dünya basketbolunda söz sahibi olmuş bir ülkeyiz. Gruplarımızı gördükten sonra ona göre bir strateji belirleyeceğiz. Olimpiyatlardan madalya alarak dönmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0