Kombinelerde indirim süresi uzatıldı..

Sezonu hedeflediği gibi Eurocup şampiyonu olarak tamamlayan ve seneye hak ettiği yer olan Euroleague'de mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank önümüzdeki sezon oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak kombine biletleri daha önce satışa sunmuştu. 3 Haziran tarihine kadar indirimli olarak satılan kombine biletlerde bugün kulübümüzden yapılan açıklamaya göre indirim süresi 17 Haziran tarihine kadar uzatıldı. Tüm taraftarlarımızı tıpkı bu sezon olduğu yeniden birlikte tarih yazmak için kombine bilet almaya davet ediyoruz. Şimdi Yenilmez Armada'ya sahip çıkma zamanı, haydi sizde kombine bilet alın. Bu takıma yalnız olmadığını hatırlatın!! Kulübümüzün biletler ile ilgili yaptığı açıklama ise şu şekilde..  

Galatasaray Basketbol Takımlarının Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynayacağı maçlarda geçerli olacak olan Basketbol Kombine kart satışları, yoğun talep üzerine 17 Haziran 2016 tarihine kadar uzatılmıştır. 
Buna göre, 3 Haziran 2016’da sona ermesi gereken %50 indirimli kombine kart satışları 17 Haziran 2016 tarihinde sona erecek. 
Basketbol Kombine Kartı satın almak isteyen taraftarlarımız www.biletix.com, Biletix Satış noktaları, Biletix çağrı merkezi ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bulunan kombine ofisinden kartlarını satın alabilirler. 
Öğrenci kombinesi alan taraftarlarımızın, kombine kart teslimatı sırasında öğrenci kimlik kartı getirmesi zorunludur. 
Kombine ofis çalışma saatleri: Hafta içi 09:00 – 17:00
(Kombine Ofisi Telefon: 0 212 305 1936/1888 Mail: basketkombine@galatasaray.org)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0