Marina Maljkovic: Galatasaray çok büyük bir kulüp..

Galatasaray Kadın Basketbol Takımının yeni koçu Marina Maljkovic, doubledouble.rs sitesine açıklamalarda bulundu. Kendisi için artık yeni bir başlangıç zamanı olduğunu belirten genç koçumuz, Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildiğini ve ana hedeflerinden birisinin altyapıda yer alan potansiyelli gençlerimizi kazanmak olduğunu söyledi. Marina Maljkovic'in açıklamalarının tamamı ise şu şekilde..
Lyon'daki üç senemden sonra artık yeni bir başlangıç zamanı. Yeni deneyimler için hevesliyim. Büyük bir kulübe geldiğim için gururluyum. Önümde olan zorlukların büyüklüğünün farkındayım.  
Galatasaray başarılarla dolu bir kulüp. Kulübün emelleri mümkün olan en yüksek seviyede ve beklentiler en üst noktada olacak. Başarabileceğime inanıyorum. Takım 6 tane gelecek vadeden oyuncuya sahip ve ana hedeflerden birisi onlara yardımcı olmak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0