Transfer | Samuel Tuia yeniden Galatasaray'da!

Geçtiğimiz sezon kadroda yer alan yabancıların hiçbiri ile yola devam etmeyen Galatasaray HDI Sigorta tanıdık bir ismi kadrosuna dahil etti. İki sezon önce sarı kırmızı forma için mücadele eden Samuel Tuia tekrar Galatasaray'da! 

2014'te Skra Belchatow'dan Galatasaray'a gelen Fransız oyuncu Samuel Tuia geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta geçirdikten sonra Galatasaray ile yeniden anlaştı. 29 yaşındaki smaçör 1.95m boyunda. Smaç yüksekliği 345cm olan Tuia blokta ise 328cm yüksekliğe ulaşıyor.

Sert servisleri ve hücumlarının yanı sıra defansif yönü kuvvetli olan Tuia iki sezon önce takımımıza bu yönde oldukça önemli katkı yapmıştı. Enerjik ve neşeli bir oyuncu olan Samuel Tuia geçtiğimiz yıl Beşiktaş'ta 288 sayı üretirken ligin en skorer oyuncuları arasında kendine 17. sırada yer bulmuştu.

Oyuncumuza tekrar hoşgeldin diyor, formamız altında üstün başarılar diliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0