Jan Olde Riekerink: Defansif ortasaha ve forvet alacağız..

Danimarka'da gerçekleştirdiği ikinci etap yurt dışı kampı sırasında Aarhus takımı ile karşılaşan ve sahadan 3-1 galip ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak sahada yapmak istediklerini gördüğünü dile getiren Hollandalı teknik adam, transfer dönemi içerisinde defansif ortasaha ve forvet oyuncusunun kadroya takviye edilmesini beklediğini dile getirdi. Kadro dışı kalan oyuncular hakkında da fikrini belirten Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bazı oyuncuların kadro dışı kalma kararını tamamen bir seçim olarak nitelendirebiliriz. Şu andaki konumuz bu değil. Odaklanmamazı gereken başka konular var. Bu süreçte bireylere odaklanmaktan ziyade takıma odaklanmaya çalışıyoruz.

Son iki gün rakibe yapılan baskıya çalışmıştık. Aarhus karşısında de rakibine basan bir Galatasaray vardı sahada. O yüzden takımın gösterdiği performanstan memnunum. Orta sahamızdaki rotasyona önem verdik. Alınan sonuç hem önemli, hem de değil. İstediğimiz şeyleri sahada göstermek istiyoruz. Ancak skor da iyi olursa mental açıdan kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

Şu ana kadar 27 farklı isim okudum. Şurası açık ki defansif orta saha ve forvet istiyoruz. Biz de yönetim de çok çalışıyoruz. Umarım en kısa zamanda mutlu haberi veririz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0