Ergin Ataman: Kadro veya mali olarak zarar görmedik..

İtalya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Odeabank'ta transfer döneminin başında kadroya katılan Sırp pivot Nenad Krstic hakkında baş antrenör Ergin Ataman bugün gün içerisinde Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, Sırp oyuncunun geçtiğimiz sezon yaşadığı diz sakatlığına dair ağrılarının bulunduğunu ve bu nedenle Almanya'ya kontrole gittiğini dile getirirken; yapılan testler sonrasında Krstic'in basketbolu bırakma kararı aldığını açıkladı. İtalya'daki kamp çalışmalarına devam eden Galatasaray Odeabank baş antrenörü Ergin Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Dizindeki sakatlık sonrası Krstic, kontrol amacıyla Almanya'daki doktoruna gitti. Yeni bir sakatlık değil, geçtiğimiz sene yaşadığı çapraz bağ sakatlığına bağlı bir takım ağrıları vardı. Almanya'da yapılan kontroller sonrasında dizinin spor yaşamını sürdürmesi için elverişli olmadığı kesinlik kazandı. Bu nedenle Nenad Krstic basketbolu bırakacağını bizlere bildirdi.

Oyuncu ile deneme kontratı yapmıştık ve geride kalan 3 hafta için herhangi bir ödeme yapmamıştık. Yaşanan durumda mali olarak herhangi bir zarar görmedik. Krstic'te böyle bir riski öngörerek kadromuza Alex Tyus ve Deon Thompson'u katmıştık. Kadroda şuan için sıkıntımız yok. Krstic için ayrılan bütçeyle başka bir oyuncu alabiliriz. Şuan için araştırıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0