Galatasaray Odeabank çok rahat!

Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Galatasaray Odeabank, katıldığı özel karşılaşmada Antalyaspor’u 46-72 mağlup etti. Karşılaşmada sakatlıklığı süren Vladimir Micov süre almazken; yeni transferimiz Tibor Pleiß sarı-kırmzılı formayla ilk maçına çıktı. Öte yandan karşılaşma öncesi Antalyaspor kulübü başkanı Ali Şafak Öztürk, geçtiğimiz sezon Eurocup'ta şampiyon olma başarısı gösteren Galatasaray Odeabank ve başantrenörümüz Ergin Ataman'a bu tarihi başarıyla ilgili plaket takdim etti.
Karşılaşmaya Justin Dentmon - Sinan Güler - Blake Schilb - Austin Daye - Alex Tyus beşi ile başlayan Galatasaray Odeabank, karşılaşmanın ilk periyotunu 17 - 14 önde tamamladı. Etkili oyununa ikinci çeyrekte de devam eden Yenilmez Armada soyunma odasına 24 - 36 önde girdi. Üçüncü çeyrekte savunmasını sertleştiren ve Antalyaspor'un hücumlarında başarılı atış şansı vermeyen Yenilmez Armada, yeni transferimiz Tibor Pleiß’in da oyuna ağırlığını koymasıyla son periyota 20 sayılık farkla 50 - 30 önde girdi. Etkili oyununu son çeyrekte sürdüren takımımız, farkı daha da açarak sahadan  72 - 46 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Önümüzdeki sezon TBL 2.Lig'de mücadele edecek olan Akdeniz ekibi, bu karşılaşmayla birlikte sezonun açılış maçı etkinliğini gerçekleştirirken maçlarını oynayacağı Antalya Arena'nın da resmi açılışını yapmış oldu. Avrupa'nın bir numaralı basketbol organizasyonu THY Euroleague'de mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Rusya'ya hareket edecek. 25 ve 26 Eylül tarihlerinde Khimki takımıyla Moskova'da iki özel maç yapacak olan Ergin Ataman'ın öğrencileri, hazırlık kampının üçüncü etabında ise Atina'ya gidecek. 28 Eylül tarihinde AEK, 29 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde ise Olympiakos ile karşılaşacak olan Yenilmez Armada bu karşılaşmaların ardından İstanbul'a dönecek ve hazırlıklarına burada devam edecek.

Galatasaray Odeabank'ta forma giyen isimlerin istatikleri şu şekilde;
Tibor Pleiß: 11 sayı – 7 ribaund
Emir Preldzic: 3 sayı - 3 ribaund - 1 asist,
Alex Tyus: 4 sayı - 3 ribaund,
Can Korkmaz: 3 sayı - 2 asist,
Deon Thompson: 10 sayı - 4 ribaund – 1 asist,
Blake Schilb: 5 sayı - 2 ribaund,
Austin Daye: 3 ribaund - 3 asist,
Sinan Güler: 2 sayı - 1 ribaund - 2 asist,
Jon Diebler: 2 sayı - 1 ribaund - 1 asist,
Justin Dentmon: 12 sayı - 2 asist,
Göksenin Köksal: 10 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Russ Smith: 10 sayı - 3 ribaund - 2 asist



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0