Uluslararası Turnuva'da şampiyon Galatasaray!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Sırbistan'da hazırlık kampı yapan Galatasaray kadın basketbol takımı, sezon öncesi katıldığı Uluslararası Turnuva'da üçüncü ve son maçında Buducnost Bemax ile karşılaştı. Marina Maljkovic'in öğrencileri, ilk yarısını geride kapattığı karşılaşmada rakibini 75-68'lik skorla mağlup ederek sezon öncesi katıldığı Uluslararası Turvunuva'da şampiyon olma başarısı gösterdi. Karşılaşmada öne çıkan oyuncu ise attığı 20 sayıyla kaptan Işıl Alben oldu.

Karşılaşmaya Işıl Alben - Yvonne Anderson - Pınar Demirok - Cansu Köksal - İnci Güçlü beşiyle başlayan takımımızdaki en dikkat çeken nokta, koç Marina Maljkovic'in Cansu Köksal'ı 4 numara pozisyonunda kullanmaya bu maçta da devam etmesi olurken, Buducnost Bemax karşısında ilk çeyrekte rakibine üstünlük kuramayan takımımız 10 dakikayı 20-15 geride kapattı. İkinci çeyrekte, ilk 10 dakikaya nazaran daha etkili olan Maljkovic'in öğrencileri bu çeyrekte 18 sayı buldu ve farkı bire indirerek ilk yarıyı 33-34 geride kapattı.

Üçüncü çeyrekte de ikinci çeyrekteki hücum ritmini devam ettiren takımımız farkı skorda rakibini yakaladı: 51-51. Son çeyrekte maça iyice ağırlığını koyan ve hücumdaki performansını da arttıran takımımız, son çeyrekte 24 sayı bularak rakibini 75-68 mağlup ederek Uluslararası Turnuva’yı şampiyon olarak tamamladı. 

Takımımızın skor dağılımı ise şu şekilde oluştu:
Işıl Alben 20 sayı, Maryia Papova 19 sayı, Yvonne Anderson 12 sayı, Deniz Çolakoğlu 10 sayı, Pınar Demirok 10 sayı, Seda Deniz 2 sayı, Cansu Köksal 2 sayı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0