Jan Olde Riekerink: Uzun zamandır kazanıyorduk..

Spor Toto Süper Lig'de milli aranın ardından 3.hafta karşılaşmasında Kayseri'ye deplasmanda konuk olan Galatasaray, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılırken karşılaşma sonrasında teknik direktör Jan Olde Riekerink basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak iki farklı görüntü çizdiklerini dile getiren Hollandalı teknik adam, zor bir deplasmanda oynadıklarını dile getirirken sonuçtan üzgün olduğunu dile getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında sakatlanan Nigel de Jong hakkında da açıklamalarda bulunan Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İKİ FARKLI GALATASARAY..
Bugün iki farklı Galatasaray seyrettik. İlk yarı rakibimize birçok şans verdik ve gerekli pozisyonları yakalayamadık. Bunun en önemli sebebi göbekte kalabalıktık, kanattaki oyuncularımızın içeriye girmesiyle o organizasyonu sağlayamadık. Bu yüzden ikinci yarı başında iki değişiklik yaptım. İkinci yarı oyuna hükmeden bir Galatasaray vardı, daha fazla pozisyon bulduk. Ne yazık ki son maçlarda yaptığımız gibi onları değerlendiremedik. Uzun zamandır kazanarak gelen bir Galatasaray vardı, bu sonuç bizi üzdü. Ne olursa olsun ikinci deplasman maçımız, hatta üçüncü diye nitelendirebiliriz. İlk maçta da taraftarsız oynamıştık. Sonuçta 3 haftada toplamda 7 puan alan bir Galatasaray var.

Milli takım aralarından sonraki ilk maç her zaman zordur. Kayserispor'a karşı deplasmanda oynuyorsunuz, zor bir maç olacağını zaten biliyorduk. Kesinlikle küçümsemek gibi bir durum söz konusu değil. Milli takıma gitmeyen bazı arkadaşlarımız vardı onların da ister istemez moralleri bozuk olabilir diye nitelendiriyorum. Bunlar bir araya geldi.

NIGEL DE JONG'UN SAKATLIĞI..
Oyunun son bölümünde kazandığımız kornerde, Nigel de Jong topuğuyla pas verdiği pozisyon sonrasında dizinde bir ağrı hissettiğini belirtti. Soyunma odasında doktorumuz inceledi. Yarın MR sonucunu beklememiz gerekecek. Umarım çok ciddi bir şey yoktur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0