Levent Nazifoğlu: Mete Kalkavan bütün maç fırça yedi..

Kayserispor deplasmanından 2 puan bırakarak dönen Galatasaray'da Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu maç sonunda açıklamalarda bulundu. Milli takım dönüşlerinde konsantre olmakta zorlandıklarını belirten Nazifoğlu, maçın hakemi Mete Kalkavan'ın da zayıf bir hakem olduğunu dile getirdi. Nazifoğlu ayrıca eski oyuncumuz Umut Bulut içinde "Kayseri'ye giderek doğru olanı yaptı." dedi. 


MİLLİ TAKIM DÖNÜŞLERİ
Milli takım dönüşleri takım formsuz ve yorgun oluyor. Yine aynısı oldu. Karşı rakipte oyunu çok fazla yavaşlatmaya çalıştılar ve başarılı oldular. 9 puanda olmayı tercih ederdik. 7 puana üzülüyor olmak da güzel bir durum. Üzülmeye devam edelim. Rizespor karşılaşmasında seyirciyle buluşacağız. Stadı 50 bin kişi ile dolduralım istiyorum.

SAKATLIKLAR DARBE SONUCU
Sakatlıklarla ilgili spekülasyonlar oluyor. Sağlık kontrollerimiz 5-6 saat sürüyor. Sakat bir futbolcunun sağlık kontrolünden geçme ihtimali yok. Podolski ile Cavanda'nın sakatlıkları darbeyle ilgili.

METE KALKAVAN ZAYIF BİR HAKEM
Bu maçı hakeme bağlamak gibi bir lüksümüz yok ancak hakem zayıf. Maç boyunca Hakan Kutlu'dan fırça yedi. Maçın yavaşlamasına izin verdi. Zayıf bir hakem. Ülkemizde futbol zaten yavaş oynanıyor. Bizde hakemlerde maalesef yavaşlatmak için her şeyi yapıyorlar. Her aut atışı 2 dakika sürüyor. 

Hakem hata yaptı da biz berabere kaldık demiyorum. Genel olarak söylüyorum. Hakem 88. dakikaya kadar bekliyor sonra kaleciye sarı kart gösteriyor. Mete Kalkavan'ın bize bilerek bir şey yaptığını düşünmüyorum fakat zayıf bir hakem.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0