Sarayın Sultanları mağlubiyetle başladı..

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Sarayın Sultanları, Marina Maljkovic yönetimindeki ilk hazırlık maçında YDÜ BGD ile karşı karşıya geldi. Maç kadrosu Eda, Deniz, Yağmur, Pınar, Mısra, Seda, İrem Naz, Cansu, Işıl, Anderson ve Papova ve İnci'den oluşan ekibimiz karşılaşmanın ikinci yarısında güçlü rakibine karşı koymakta zorlanırken genç oyuncularımız ümit verdi.


Maça Işıl Alben - Yvonne Anderson - İrem Naz Topuz - Papova -İnci Güçlü beşi ile başlayan Galatasaray'a karşı maçın başında YDÜ BGD etkili olurken, ilk 5 dakikayı Sarayın Sultanları 2-10 geride geçti. Bu bölümde rakipte Olcay Çakır 2 sayı 2 asist, Kuanitra Holingsvorth ise 4 sayı ile mücadele etti. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 22-15 geride kapatan Sarayın Sultanları'nda Yvonne Anderson 6 sayı 1 ribaund, Deniz Çolakoğlu ise 5 sayı ile mücadele etti. İkinci çeyrekteki ilk sayısını Seda'nın turnikesiyle bulan takımımız, rakibinin etkili hücumuna ise ilk 4 dakikada karşı koymakta zorlandı. Bu dakikadan sonra sayı üretmekte de zorlanan Sarayın Sultanları 7 dakikada sadece 6 sayı bulabildi. Son 3 dakikada ise ilk 7 dakikanın aksine Yvonne, Işıl ve İnci ile sayılar bulan takımımız, ikinci çeyreği de 37-31 geride tamamladı. İlk yarıda takımımızda öne çıkan oyuncu ise 13 sayı ile Yvonne Anderson oldu. 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Işıl - Yvonne - Pınar - Cansu - İnci beşiyle başlayan ve 4 kısalı sisteme dönen takımımız, ikinci yarının ilk basketini Pınar'ın turnikesiyle kaydetti. İkinci yarının ilk 3 dakikasında da rakibinin hücumunu durdurmakta zorlanan ekibimiz, hücumda da top kayıpları yapınca fark çift hanelere çıktı. İkinci yarıda hücumda üretkenlik konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray, İrem'in son saniye üçlüğüyle üçüncü çeyreği 55-44 geride kapattı. Son çeyreğin ilk 4 dakikasında 6 sayı kaydeden takımımızda bu sayıların 5'i İrem'den geldi. Kalan bölümde de farkı kapatamayan takımımız mücadeleden 82-65 mağlup ayrıldı.

Maç genelinde pota altını korumakta zorluk çeken ve henüz pota altına takviye yapmayan takımımızda pivot rotasyonu İnci-Papova ikilisinden oluşurken, genç oyunculardan İrem, yeni transferlerden Pınar ve Yvonne performansıyla öne çıkan isimler oldular. Takımımızda oyuncu istatistikleri ise şöyle oluştu: 

Karşılaşmanın istatistikleri ise şu şekilde oluştu..

Yvonne Anderson 20 sayı - 4 ribaund - 1 asist
Pınar Demirok 10 sayı - 3 ribaund - 1 asist
İrem Naz Topuz 10 sayı - 1 ribaund - 3 asist
Maryia Papova 7 sayı - 3 ribaund - 3 asist
Cansu Köksal 5 sayı - 3 ribaund 
Deniz Çolakoğlu 5 sayı - 2 ribaund -  3 asist
Işıl Alben 3 sayı - 2 ribaund - 2 asist
Seda Deniz 3 sayı - 3 ribaund
İnci Güçlü 2 sayı - 4 ribaund - 2 asist

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0