Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Sezona Başlıyor!

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi yeni adı ve sponsoru ile "Vestel Venüs Sultanlar Ligi" adı ile start alıyor, temsilcimiz Galatasaray ise yeni transferleri, kuvvetli sezon öncesi hazırlığı ve bir de turnuva şampiyonluğu ile hazır ve nazır bir şekilde yeni sezonu bekliyor! Gelin yeni sezona nasıl hazırlandık ve neler oldu hep beraber bakalım.

Geçtiğimiz sezonu lig dördüncüsü olarak tamamlayan ve Cev Cup'a katılma hakkı elde eden takımımız Ataman Güneyligil ile ilk sezonunu gayet iyi geçirmiş, Cev Cup'ta final oynasa da kupayı kıl payı kaçırmıştı. Hoca ile ikinci sezona başlayacak olan takımda kadronun çoğu muhafaza edildi, takıma Sinead Jack, Hristina Ruseva ve Seda Aslanyürek katılırken altyapıdan da destekler oldu. Nadia ve Nihan'ın kaptanlık yaptığı takımımızda Nihan Güneyligil ayrıca sportif menajerlik görevine de getirildi.

Sezon öncesi takımımızın nihai kadrosu şöyle oluştu;
Liberolar: Nihan Güneyligil, Işıl Öz
Smaçörler: Ezgi Arslan, Ada Germen, Charlotte Leys, Güldeniz Önal
Orta Oyuncular: Sinead Jack, Aslı Kalaç, Hristina Ruseva
Pasörler: Gamze Alikaya, Nursevil Aydınlar
Çaprazlar: Nadia Centoni, Seda Aslanyürek

Sezona oldukça iyi hazırlanan takımımız birçok da hazırlık mücadelesinde boy gösterdi. Eczacıbaşı ile çeşitli antrenman maçları oynayan takımımız, hazırlık maçlarında Sarıyer Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi, Manisa BB, Trabzon İdmanocağı ve Halkbank gibi takımlarla karşılaştı ve hepsinde galip gelmeyi başardı. Ayrıca geçtiğimiz hafta TSYD Ankara Voleybol Turnuvası'nda mücadele eden takımımız Bursa BŞB ve Trabzon İdmanocağı'nı set vermeden geçerek mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü. Takımımız son olarak Yeşilyurt ile de hazırlık maçı yaptı ve galip gelmeyi başardı.

Bu hafta sonu başlayan ligde ilk maçını Vakıfbank ile oynayacak takımımız rakibinin ülkemizi Kulüpler Şampiyonası'nda temsil etmesi dolayısı ile maçını ileri bir tarihte oynayacak. Bunu saymazsak ilk maçını ikinci hafta mücadelesinde Bursa BŞB karşısında oynayacak takımımızın ilk yarı fikstürü şu şekilde;

1. Hafta (Ertelendi): Vakıfbank – Galatasaray
2. Hafta (30 Ekim Pazar 14:00): Galatasaray – Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü
3. Hafta: Galatasaray – Seramiksan
4. Hafta: Nilüfer Belediyesi – Galatasaray
5. Hafta: Galatasaray – Sarıyer
6. Hafta: Beşiktaş – Galatasaray
7. Hafta: Galatasaray – Eczacıbaşı Vitra
8. Hafta: Trabzon İdmanocağı – Galatasaray
9. Hafta: Galatasaray – Fenerbahçe
10. Hafta: Çanakkale Belediyesi – Galatasaray
11. Hafta: Galatasaray – Halkbank

Fikstüre göre ilk maçını haftaya pazar günü (30 Ekim) saat 14:00'te Taç Spor Tesisleri'nde oynayacak takımımıza uzun ve zorlu maraton öncesi gönülden başarılar diliyor, her zaman arkalarında olacağımızı yineliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0