Galatasaray HDI Sigorta lige start veriyor!


Türkiye Erkekler Voleybol Ligi, yeni adı ile Efeler Ligi start alıyor. Sezon öncesi kadro yapılanması, hazırlık maçları ve bir de kupa ile geçen erkek voleybol takımımız Galatasaray HDI Sigorta sezona nasıl hazırlandı, kadroda ne gibi değişiklikler oldu hep birlikte göz atalım..

Geçtiğimiz sezonu beşinci tamamlayarak bu sezon Avrupa için Balkan Kupası'na katılma hakkı kazanarak tamamlayan Galatasaray HDI Sigorta'da hocamız Nedim Özbey yönetimindeki ikinci sezona girerken takıma Andrzej Bartman, Hüseyin Koç ve Samuel Tuia katıldı. Geçtiğimiz sezon takımda yer alan yabancılar ile yollar ayrılırken tecrübeli Hüseyin Koç takım kaptanlığına, geçtiğimiz sezon kaptanlık görevini üstlenen Can Ayvazoğlu ise oyunculuk görevinin yanı sıra sportif menajerlik rolüne getirildi.

Takımımızın kadrosu şöyle;
Liberolar: Emre Ünlü, Can Ayvazoğlu
Smaçörler: Melih Sıratça, Yasin Aydın, Halil İbrahim Yücel, Samuel Tuia
Orta Oyuncular: Murathan Kısal, Halil İbrahim Akşeker, Emin Gök
Pasörler: Berkay Özdemir, Hüseyin Koç
Çaprazlar: Andrzej Bartman, Adis Lagumdzjia

Sezon öncesi ilk hedefini Balkan Kupası olarak koyan Filenin Aslanları, çeşitli antrenman maçlarında boy gösterdi. Bunlar arasında Beşiktaş maçını 3-1 ile geçen takımımız, Çin ekibi Shandong Volleyball'ı da aynı skor ile mağlup etti.

Ardından Balkan Kupası için Bosna'ya hareket eden takımımız ilk maçında CSM Bucuresti, ikinci maçında da OK Spartak'ı net mağlup ederek kupa şampiyonu oldu ve Avrupa'da Cev Challenge Cup'a katılma başarısı elde etti.

Ligde ilk maçını Halkbank ile oynayacak takımımızın fikstürü şöyle;

Efeler Ligi
1. Hafta (22 Ekim 2016 Cumartesi): Halkbank – Galatasaray HDI Sigorta
2. Hafta: Galatasaray HDI Sigorta – Maliye Milli Piyango
3. Hafta: İstanbul Büykşehir Belediye SK – Galatasaray HDI Sigorta
4. Hafta: Galatasaray HDI Sigorta – Ziraat Bankası
5. Hafta: Arkas Spor – Galatasaray HDI Sigorta
6. Hafta: Galatasaray HDI Sigorta – Beşiktaş
7. Hafta: Fenerbahçe – Galatasaray HDI Sigorta
8. Hafta: Galatasaray HDI Sigorta – Afyon Belediyespor
9. Hafta: Galatasaray HDI Sigorta – İnegöl Belediyesi
10. Hafta: MSK Urfa – Galatasaray HDI Sigorta
11. Hafta: Galatasaray HDI Sigorta – Belediye Plevne 

Takımımız bu fikstüre göre ilk maçını yarın (22 Ekim Cumartesi) günü saat 17:00'de Başkent Voleybol Salonu'nda oynayacak. Takımımıza yeni sezon öncesi başarı dileklerimizi iletiyor, her zaman arkalarında olacağımızı bir kez daha yineliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0