Sarayın Sultanlarının Canik Belediyespor maçı yarıda kaldı..

Sezonun başlamasına 1 haftadan az süre kala Marina Maljkovic önderliğinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yaptığı transferlerle basketbolseverlerin ilgisini çeken Canik Belediye ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Moriah Jefferson ve Kristine Vitola'nın ilk kez Galatasaray forması giydiği maç bir süredir yaşam savaşı veren Canik Belediye antrenörü Mehmet Can Öztürk'ün gelen ölüm haberi üzerine devre arasında iptal edildi.

Karşılaşmaya Işıl Alben , Moriah Jefferson, Pınar Demirok, Maryia Papova, Kristine Vitola beşiyle başlayan takımımız ilk sayılarını Pınar'ın turnikesiyle bulurken karşılıklı basketlerle geçilen 5 dakikayı da 9-8 önde geçti. Kısalarının etkili oyunuyla Canik karşısında üstünlüğü alan Sarayın Sultanları, ilk 10 dakikayı 15-12 önde kapatırken takımımızda Moriah Jefferson ve Pınar Demirok öne çıkan oyuncular oldular. İkinci çeyreğin ilk iki buçuk dakikasında sayı bulmakta zorlanan iki ekipten Galatasaray bu suskunluğunu Deniz Çolakoğlu'nun basketleriyle buldu. İkinci çeyrekte oyundan düşen rakibine karşı farkı açan sarı kırmızılı ekibimiz İrem Naz Topuz, Moriah Jefferson ve Kristine Vitola'nın etkili oyunlarıyla farkı 15'e kadar çıkarırken, ilk yarı da takımımızın 32-19 üstünlüğüyle geçildi.

Canik Belediyespor koçu Mehmet Can Öztürk'ün gelen ölüm haberi üzerine maç devre arasında iptal edildi. 

Biz de FCN Blog ailesi olarak Mehmet Can Öztürk'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve tüm basketbol camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0