TSYD Voleybol Turnuvası | Kızlar 2'de 2!

Ankara'da TSYD tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası devam ediyor. İkinci gününü geride bıraktığımız turnuvada ilk gün Bursa BŞB'yi set vermeden deviren Galatasaray, bu günde de Trabzon İdmanocağı'nı set vermeden 3-0 mağlup etti.
İkinci iyi altımız ile başladığımız mücadelede geriye düşsek de rakibi hataya zorlayarak ilk teknik molaya 8-7 önde girdik. Moladan sonra bir süre karşılıklı mücadele devam ederken Leys'in servis turu ile ikinci teknik molada farkı 3'e çıkarmayı başardık. Setin sonunda fazla zorlanmayan takımımız 25-20'lik skor ile ilk seti aldı.

İkinci sette de karşılıklı sayılar gördük. Seda'nın etkili olduğu ilk bölümü 8-6 üstünlük ile geçtik. Mola dönüşü takımda aksamalar görülürken rakibimiz bu dezavantajı iyi kullandı ve 14-18'lik üstünlük yakaladı. Ataman Hoca'nın aldığı moladan harika bir geri dönüşe imza atarak skoru 20-18 ile lehimize çevirdik. İdmanocağı antrenörü Reşat Hoca itirazlardan dolayı kart görünce avantajı iyice elimize geçirdik. Seti de Jack'in sayısı ile 25-21 kazanmasını bildik.

Üçüncü sete sayı ile başlayan takımımız Seda'nın hücumu ile ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Bir ara farkı 4'e çıkaran takımımız bu üstünlüğünü koruyamadı ve 13-14 mağlup duruma düştü. Bu sonuç ile mola alan takımımız moladan da iyi dönüş yaptı. Serviste aldığımız sayı ile ikinci teknik molayı 16-14 önde geçtik ve bu noktadan sonra oyun üstünlüğünü elimize alsak da İdmanocağı 22-22'de beraberliği yakaladı. Fakat Leys servis turu ile seti 25-23 takımımıza getirdi. Bu sonuçla da maçı 3-0 kazanmış olduk.

Turnuva bugün oynanacak maçlar ile sona erecek. Galatasaray ise saat 16:00'da Halkbank ile Başkent Voleybol Salonu'nda karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0