Eren Derdiyok: Daha çok çalışacağız..

Süper Lig'e nefis bir başlangıç yapmasına rağmen uzun süren bir gol orucuna giren ancak dün akşam Bursaspor karşısında attığı golle bu sessizliği bozan Eren Derdiyok, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirten Derdiyok, doğru yolda olduklarını ve daha fazla çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Galibiyet sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eren Derdiyok'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Takımım adına çok mutluyum. Zor dönemden geçiyorduk ve bu maçı almak istiyorduk. Sonradan girip golümü attım. Bu da beni mutlu etti. Doğru yoldayız ve daha çok çalışmamız gerek.

İlk 5 hafta gol attıktan sonra hedefler koyuyorsunuz. Boş geçtiğinizde kendinizi sorguluyorsunuz. Asla pes etmiyorum; idmanlarda hocalarımla temas halindeyim. Eksiklerimi tamamlıyorum. Bugün hırslı ve istekliydim. Bu da bir golle ödüllendirildi.

Sneijder'in golünden önce ısınmaya gidecektim, fakat frikiği izlemek istedim. Gol olacağını hissettim. Sonrasında ısınmaya gittim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0