Jan Olde Riekerink: Cevap vermemiz gerekiyordu..

Süper Lig'de iki hafta üstüste mağlup olarak zirveden uzaklaşan Galatasaray, ligin 12. haftasında evinde Bursaspor'u ağırladı. Rakibi karşısında ofsayttan yediği golle 1-0 geriye düşmesine karşın sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puana uzanan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Jan Olde Riekerink basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Hollandalı teknik adam, takımın gösterdiği reaksiyondan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Jan Olde Riekerink'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..



Çok önemli bir maçtı, son aldığımız mağlubiyetten sonra bu maça hazırlanmak kolay olmayacaktı ama en iyi şekilde reaksiyon gösterdik. Maçtan önce bunu istemiştik, aynı Akhisar maçında yaptığımız gibi. 1-0'dan galibiyet gelmişti o maçta. Orada emindim ve mağlup olacağımızı düşünmemiştim ama sonrasında Başakşehir ve Fenerbahçe maçında o ruhu görememiştim. Bugün en iyi şekilde reaksiyon gösteren, iyi oynayan bir Galatasaray bekliyordum. Bunu da en iyi şekilde başardık. İlk yarı birçok pozisyona girdik ama rakibimizin bir atağı ve gol yedik. 1-0 geriye düşmemize rağmen iyi bir şekilde reaksiyon gösterdik. 

Bu özgüven, bu motivasyon bir haftada olan bir şey değil. Bu bir ayın çalışması, uzun zamanın çalışması. Güven hemen olan bir şey değil. Uzun bir yolculuk bu, inişler çıkışlar olabiliyor. Trabzon maçında ben motive olmadığımızı düşünmüyorum, aynı şekilde Fenerbahçe maçı, Başakşehir maçı da öyle. Bu maçtan itibaren, bu 5 maçta 13 puan hedefi koyduk. Seri açısından önemli bir adım atık. Tekrar yarışın içinde olduğumuzu düşünüyorum.

Sneijder bugün çok iyi performans gösterdi. Ona ihtiyacımız daha çok forvete yakın yerde. Arkadaşları bugün onu doğru zamanda topla buluşturdu. O da otomatikman daha fazla topa sahip oldu. İlerde top tutmamızı sağladı. Bence diğer oynadığımız maçlarla bu maç arasındaki fark, Wesley'nin ileriye daha yakın oynamasıydı.

Basketbol takımımızı tebrik diyorum. Çok önemli bir zafer. Barcelona'ya karşı alınan çok önemli bir galibiyet. Bütün herkese tebriklerimi gönderiyorum

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0