THY Euroleague | Ergin Ataman: Her galibiyet çok önemli!

Turkish Airlines Euroleague yedinci hafta karşılaşmasında Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak Galatasaray Odeabank’ta başantrenörümüz Ergin Ataman akşam yapılan antrenman sonrası açıklamalarda bulundu. GSTV’den Can Erbesler’in sorularını yanıtlayan Ataman’ın açıklamaları şu şekilde..

Kritik bir maç. Zalgiris kolay bir deplasman değil. Buradan bir galibiyetle çıkabilirsek, Euroleague serüveninde kendimize yer edineceğiz. Russ Smith’in sakatlığı devam ediyor. Onu maçta kullanamayacağız… Dentmon’ın da antrenman başında kasığı çekti. Durumu nasıl olacak bilemiyorum.

İyi bir antrenman oldu. Maç günü bir şut çalışmamız olacak. İki günde bir maç oynuyoruz. Sadece taktik hazırlıklar yapıyoruz. Zor bir maç olacağı kesin. Kazanmak istiyoruz.

Euroleague öyle bir lig ki herkes herkesi yenebiliyor. Zalgiris’in bir galibiyeti var o da Baskonia karşısında. Baskonia gidip Fenerbahçe’yi 34 sayı farkla yenebiliyor. Bu nedenle her galibiyet çok önemli. Hele ki deplasmanda olursa… Zalgiris de kendi iddiasını devam ettirmek için kazanmak isteyecektir. Güzel bir maç olacağı kesin.

Fikstür sıkışık olabilir. Uçaklar, oteller karışabilir önemli olan saha içindeki organizasyonun bozulmaması. Zalgiris karşısında yine kontrollü oynamaya çalışacağız. Savunmayı sisteme oturtmalıyız. Bu durum sadece bize özel değil. Euroleague oynayan tüm takımlar aynı sıkıntıda. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0