THY Euroleague | Justin Dentmon evine dönüyor!

Turkish Airlines Euroleague 7. haftasında Litvanya deplasmanında Zalgiris Kaunas'a konuk olacak olan Galatasaray Odeabank, son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürerek ikinci galibiyetini almanın hesaplarını yaparken bu zorlu karşılaşma şüphesiz bir oyuncumuz için özel bir anlam ifade ediyor. O isim kim mi, tabi ki Litvanya ekibi ile daha önce harika bir sezon geçiren Justin Dentmon

Kariyerinin ilk Euroleague tecrübesini Litvanya ekibi ile 2013-2014 sezonunda gerçekleştiren ve gösterdiği harika performans ile Avrupa'nın dikkatini üzerine çeken Dentmon, o sezon takımının Top16 yapmasında önemli bir pay sahibi iken, yerel ligde ise şampiyonluğun önemli paydaşlarından birisiydi. 24 maçta ortalama 29 dakika sahada kalarak 16.8 sayı, 3.5 ribaund, 4.1 asist ortalamaları ile oynayan Dentmon, o sezon isabet sağladığı 74 üçlük ile tek sezonda en çok isabetli üçlük rekorunu kırarken, bu rekor geçen sene Milos Teodosic tarafından geliştirildi. 

O sezon Zalgiris Kaunas kadrosundan şu anda takımda kalan isimler Robertas Javtokas, Paulius Jankunas, Arturas Milaknis ve o sezon oyuncu olarak oynayan şu anda ise takımın başında yer alan Saras Jasikevicius için ise Dentmon'ın dönüşü ayrı bir anektod olacak.

Sosyal medya üzerinden Kaunas sevgisini her fırsatta dile getiren Justin Dentmon da bugün twitter üzerinden bu paylaşımı yaparak onlara olan sevgisini bir kez daha gösterdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0