THY Euroleague | Eski dostlar bir arada..

Turkish Airlines Euroleague 7. hafta karşılaşmasında Galatasaray Odeabank son zamanlarda yakaladığı çıkışı devam ettirme parolası ile Litvanya deplasmanında Zalgiris Kaunas'a konuk olurken bu maç bir çok eski dostu da tekrar bir araya getirecek. 

2014-2015 sezonunda ligimizde Darüşşafaka Doğuş forması altında birlikte oynayan Renaldas Seibutis ve Göksenin Köksal o sezonun ardından ilk kez birbirlerine rakip olacakken, o sezonun sonunda Seibutis ülkesine dönmüş, Göksenin Köksal ise bir sezonluk kiralık sürecinin tamamlanmasının ardından yeniden Yenilmez Armada bünyesine katılmıştı.

Bu akşam yeniden aynı sahayı paylaşacak diğer iki eski takım arkadaşı ise Emir Preldzic ve Saras Jasikevicius. 2010-11 sezonunda Fenerbahçe Ülker forması altında aynı soyunma odasını paylaşan ikili, bu sefer birbirlerine rakip olacak. 2011-2012 sezonunda Emir Fenerbahçe, Jasikevicius Panathinaikos; 2012-13 sezonunda ise Emir Fenerbahçe, Jasikevicius ise Barcelona forması giyerken birbirlerine rakip olan eski dostların maçlarında Saras'ın takımları 3 galibiyet alırken Emir ise sadece 1 kez sevinebilmişti. Yalnız bu sefer ufak bir fark olacak, daha önce iki oyuncu da sahada formalarını terletirken bu kez Jasikevicius takım elbisesiyle kenarda rakip takımın koçu olarak sahaya çıkacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0