THY Euroleague | Oyuncularımızdan açıklamalar..

Zalgiris Kaunas ile Turkish Airlines Euroleague yedinci hafta karşılaşmassında deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank’ta oyuncularımız GSTV’ye konuştu. GSTV’den Can Erbesler’in sorularını yanıtlayan oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde..

Göksenin Köksal
Burası zorlu bir deplasman. Zalgiris iyi bir takım. Olympiacos maçı sonrası galibiyet serisini burada devam ettirmek istiyoruz.

Euroleague’de 15 sayı öne geçseniz bile rakibiniz sizi yakalayabiliyor. Buradaki takımlar çok iyi ekipler. Zalgiris’ten daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum.

Emir Preldzic
İyi bir antrenman geçirdik. Sahada terleyip salonu hissetmek önemli. Her ne kadar küçük salonda çalışıyor olsak da… Büyük salonda daha sonra çalışacağız. Önemli olan çemberlere alışmak. İyi bir maç çıkarmalıyız. Olympiacos karşısında oynadığımız gibi oynarsak kesinlikle kazanırız.

Aslında bundan önceki maçlarda da iyi oynuyorduk. Bu şekilde devam etmeliyiz. Zalgiris karşılaşması üst üste iki galibiyet için önemli. TOP 8 için mücadele edeceğiz. Akıllı davranıp 40 dakika en iyi oyunumuzu oynamalıyız.

Justin Dentmon
Antrenman başında bacağımda bir kasılma oldu. Şimdi daha iyi hissediyorum. Zalgiris maçı için %100 hazır olmak istiyorum. Bu nedenle biraz ağırdan aldım. Maç günü nasıl olacağımı göreceğiz. Olympiacos galibiyeti kırılma anı olabilir. Şimdi bunu devam ettirmek istiyoruz.

Vladimir Micov
Yedi günde çok zor 4 maç oynuyoruz. İki gün arayla iki Euroleague karşılaşmasına çıkacağız. Olympiacos mücadelesiyle ilk galibiyetimizi aldık. Nasıl basketbol oynamamız gerektiğini gösterdik. Real ve Maccabi karşısında da iyi basketbol oynamıştık. Kazanma serisini başlatmak istiyoruz. Zalgiris’ten galibiyetle dönüp Daruşşafaka’yı mağlup etmek istiyoruz. Zalgiris iyi bir takım. Salon da dolu olacaktır. Bizim gibi onların da bir galibiyeti var fakat biz daha iyi takımız. Bunu da parkede göstermeliyiz.

Kızılyıldız yenilgisi sonrası deplasmanda bir maç kazanmalıyız. İki haftada bir iki Euroleague maçı yapıyoruz. Bunun dışında lig de devam ediyor. Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaştık. O mücadele de Euroleague sayılır. Ligde bu hafta da Beşiktaş ile oynayacağız. O da Euroleague seviyesinde olacak. Sıkışık bir takvim var. İyi oynamalı ve kazanmalıyız.

Blake Schilb
İşler iyi gitmeye başladı. Son Euroleague maçımızı kazandık. Zalgiris karşılaşması sıralama için önemli. Euroleague’deki yerimizi belirleyebilir. Burası İstanbul’dan daha soğuk. Sıcak ve sağlıklı kalmaya çalışıyoruz. İyi hissediyoruz ve doğru yoldayız. Önemli olan parkeye çıkıp çalışmak.

Bu seneki takvimimiz böyle… Takımdaki pek çok oyuncu sağlıklı bir şekilde maç temposunu koruyor. İki günde bir maça çıkıyoruz. Maç sonrası tekrar toparlanmak için kısıtlı zamanımız var. Son karşılaşmamızı kazandık. Bu momentumu korumak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0