THY Euroleague Galatasaray hakkında inceleme başlattı..

THY Euroleague İdari Denetim Kurulu finansal denge ve fair play kurallarına uymadığı gerekçesiyle Galatasaray Odeabank hakkında inceleme başlattı. İncelemeyi yapacak olan Finans paneli kararını en geç 1 ay içinde açıklayacak ve bu süre içinde takımımız disiplin yönetmeliği kuralları gereği Euroleague'e yeni oyuncu kaydı yapamayacak.

Euroleague'den yapılan açıklamada, Galatasaray’ın sezon başında Euroleague’e katılımı için gerekli olan ve iki taraf arasında imzalanan uyumluluk anlaşmasına uymadığı, vadesi dolmuş bazı ödemeler konusunda şartları yerine getirmediği belirtildi. Dosyanın, finans paneline yollandığı ve nihai kararın 30 gün içinde verileceği açıklanırken bu süre boyunca Galatasaray Odeabank yeni bir transfer yapsa dahi bu transferi Euroleague’e kaydettiremeyecek. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0