THY Euroleague | Tibor Pleiß eski kankalarına karşı..

Geçtiğimiz Salı günü Tataristan'da Unics Kazan'a kalp kırıcı bir şekilde mağlup olan Galatasaray Odeabank, bugün sıralamadaki bir diğer rakibi Anadolu Efes'i evi Abdi İpekçi Arena'da konuk edecek. 

Takımımıza sene başında NBA'den katılan Alman uzunumuz Tibor Pleiß sezona istediği başlangıcı yapamasa bile sezon ilerledikçe çıkışa geçmiş ve rotasyondaki yerini kendi arzusu ve isteğiyle elde etmişti. Takımımız için yarıştan kopmamak adına oldukça önemli olan bu karşılaşma Tibor Pleiß için ise eski arkadaşları ile yeniden bir araya gelme anlamını taşıyor..

Avrupa arenasında kendini gösterdiği kulüp olan o zamanki adıyla Laboral Kutxa -şimdiki adıyla Baskonia- forması giyerken  beraber oynadığı ve birlikte çok iyi anlaşarak, kusursuza yakın ikili oyunlar oynadığı Thomas Huertel ile ilk defa yeniden aynı sahayı paylaşacak olan Tibor Pleiß, aynı zamanda Barcelona forması giyerken takım arkadaşı olan DeShaun Thomas ile de yeniden bir araya gelecek.. 

Huertel-Pleiß ikili oyunlarından görüntüler..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0