Levent Nazifoğlu: Muslera gerçek bir aslan..

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Konya deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönen Galatasaray'da karşılaşma sonrasında futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Muslera'nın yaptığı fedakarlığı dile getiren Nazifoğlu, transfer döneminin sonuna kadar en az 1 oyuncuya daha imza attıracaklarını belirtti. Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İlk yarı kanatsız oynadık ve devre Konyaspor'un baskısıyla geçti. Garry Rodrigues'in daha ilk maçta uyum sağlaması ve bu performansı sergilemesi bizim için mutluluk verici bir durum. Hava koşulları kötüydü ama saha zemini gayet iyiydi. Bence güzel ve zevkli bir maç oldu; galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Sabri'den memnunum ama Antalya'da bunu söylediğim için büyük tepkiler almıştım. Bu maçta tercihten dolayı kazanamasaydık, hocanın üzerine geleceklerdi. Hocanın tercihinden dolayı kazandığımız için umarım gerekli övgüleri yaparlar.

Podolski son derece profesyonel ve karakterli bir oyuncu. Çin'den gelen transfer teklifi artık bizi ilgilendirmiyor. Her zaman onun kalmasını istedik. Bazı ailevi sorunları vardı, ailesi Almanya'ya döndü. Sözleşmemiz devam ediyor ve takımda kalacak. Onunla herhangi bir problemimiz olmadı, ona güveniyoruz çünkü karakterli ve lider bir oyuncu. 

Konyasporlu oyuncu itiraz ettiği için atıldığını söylüyorsunuz ancak futbolcu itiraz etmeyecek. Sneijder'da itiraz ettiği için sarı kart gördü ve Karabük maçında cezalı duruma düştü. Gereksiz biçimde itiraz etti. Futbolcuların bunu bırakması lazım, eğer bizim takımda da yapan varsa cezalandırılması gerektiğine inanıyorum. Hakemler kendilerine yapılan itirazları ancak böyle bitirebilirler, bunu yapmaya devam etsinler.

Transfer dönemi devam ediyor ve bizim de en az bir transferimiz daha olacak. Ancak bu transferin hangi mevkiye olacağı hakkında herhangi birşey söylemek istemiyorum. Ne zaman imzalarız, ne zaman takıma gelir. Hep birlikte göreceğiz.

Bu akşam aldıkları galibiyetten dolayı tüm futbolculara teşekkür ediyorum ama Muslera gerçekten aslan. Yaptığı kurtarışlar bir kenara, tedavi sürecinde iğne vurulduğunda suratındaki acıyı gördüm. Kırık parmağına rağmen oynamak için ekstra çaba gösterdi. Gerçek bir aslan, onu çok seviyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0