Marina Maljkovic: Oyuncularım saygı duyulacak işler yapıyor..

Kadınlar Basketbol Ligi'nin 12.haftasında evinde Hatay BŞB ile karşılaşan ve sahadan 73-67'lik skorla galip ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında başantrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Önemli bir rakibe karşı önemli bir maç oynadıklarını belirten Sırp çalıştırıcı, takımda oynayan genç oyuncularına saygı duyulmasını istediğini dile getirdi. Marina Maljkovic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Euroleague takımına karşı alınmış çok önemli bir galibiyetti. Bizim için çok zor maç oldu. Geçen hafta Fenerbahçe mağlubiyetindeki hatalarımızı tespit edip ona göre bu maçı oynadık. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bazı oyuncular olmadan süre aldılar ve hepsi iyi iş yaptılar. Şunu söylemek istiyorum; Galatasaray organizasyonu bana hiçbir konuda karışmıyor ve ben de genç oyunculara süre veriyorum; bu konuda genç oyuncular saygı duyulacak iş yapıyor. Bu yaşta iyi iş çıkartıyorlar. Ancak herkes biliyor ki bir oyuncuyu iyi hale getirmek zordur. Bu sezon Galatasaray’ın bu kadar genç oyuncuları değerlendirmesine saygı duyulmasını çok istiyorum. 

Eurocup’ta da yolumuza devam ediyoruz. Haftaya deplasmanda maçımız başlıyor. Sezon başında olduğu gibi o kulvarda da iyi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0