Daniel Vorborg: Takım olarak iyi olsak da, lider oyuncumuz yoktu..

Kulüp tarihinde ilk kez E-Spor platformunda mücadele eden ancak Şampiyonluk Ligi'nde mevsimde istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da bir süredir hareketlilik devam ediyordu. İlk olarak antrenör değişikliğine giden ve devam eden süreçte 3 oyuncu birden değiştiren takımımızın Danimarkalı antrenörü Daniel Vorborg gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Oyunları kaybetmemizin nedenleri arasında oyun içi bilgi eksikliği, eksik takip ve güçlü bir sesin takımda olmaması diyebilirim. Antrenmanlarda ne kadar takımca çalışsak da özellikle oyunun ilk etaplarında bu güçlü sesi arıyorduk. Takımımızdaki bu eksikliği gidermek amacıyla güçlü ve deneyimli bir sese ihtiyaç duyduk. Bu güçlü sesi, tüm oyuncuların takip etmesini istedik. Oyuncu anlamında çok fazla tercihimiz ve formülümüz vardı. Bunları analiz ettiğimizde en doğru sesin Noxiak olduğunu düşündük. Noxiak ile daha önce çalışmıştım. Ne kadar güçlü bir ses olduğunu ve oyun içerisinde karar verme yeteneğinin üst düzey olduğunu biliyordum.

Zaman bizim için hızlı ilerliyor ve bu yüzden Noxiak transferini bir an önce bitirmemiz gereklilik haline gelmişti. Noxiak’ın genç ve yetenekli oyuncularımızı deneyimi ile haritada yönlendirmesi gerekiyordu. Takıma Noxiak katıldıktan sonra, yabancı sınırı nedeniyle bir yabancı oyuncumuz ile yollarımızı ayırma zorunluluğumuz doğdu. Orman rolünde Türk oyuncu Adaniel’i transfer ettikten sonra ne yazık ki Nerroh ile yollarımızı ayırmamız gerekiyordu. Bunun nedeni kesinlikle Nerroh’un kötü oynaması veya olumsuz bir hareketinin olması değil, kesinlikle yabancı kuralı nedeniyleydi. Çok zor bir karardı ve bunu başarabildik. İki taraf da bu karardan mutluluk ile ayrıldı. Takım için gereken ani kararları aldık. Önümüzdeki maçlarda elimizden gelenin en iyisini vererek kazanmak için oynayacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0