"Geleceğin Galatasaray'ı" projesi hayata sokuluyor..

Taraftarları "müşteri" olarak görmeyen, Galatasaray'ın geleceğine giden yolda en büyük gücü olduğuna inanan Ali Güvenç Kiraz & Yasin Çakmak gibi genç Galatasaray üyeleri, tüketen değil; üreten bir sistemin varlığı için "Geleceğin Galatasaray'ı" projesini yarın hayata sokuyor.. Bu projeyle ilk defa Galatasaray üyeleri ile Galatasaray taraftarı Galatasaray'ın sorunlarına ve bu sorunların çözümüne dair ortak bir proje üretmiş olacak. 

Yarın saat 10.00'da İstanbul'da bir otelde düzenlenecek lansmanla basına tanıtılacak olan "Geleceğin Galatasaray'ı" projesi ile birlikte ilk kez Galatasaray üyeleri eleştiri yapmakla kalmayacak; sorunlara çözüm önerilerini de sunacak.

FCN Blog ailesinin de yerinden takip edeceği ve canlı yayınla Galatasaray taraftarına aktaracağı bu lansmanı kaçırmamak için yarın hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0