Igor Tudor'dan tüm takıma: Benim bildiğim Galatasaray ruhu bu!

Antalya deplasmanında 90+5'te galibete uzanan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor karşılaşma sonrasında soyunma odasında oyuncularına adeta kükredi. Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık tarafından maçın ilk yarısında tribüne gönderilen Hırvat teknik adam, karşılaşma sonrasında 15 dakikalık cezasını yedek kulübesinde kurmaylarıyla toplantı yaparak geçirdikten sonra soyunma odasının yolunu tuttu. Eren Derdiyok'un galibiyeti getiren golünde tribünde ortalığı birbirine katan Hırvat teknik adamın soyunma odasında ilk olarak oyuncularına tek tek sarıldı ve ilk olarak takımı tebrik etti. Tebrik ederek sözlerine başlayan Igor Tudor'un konuşması bir süre sonra motivasyon toplantısına döndü ve alınan galibiyetle birlikte takımın morallerinin yerine geldiği ifade edildi.
İşte bugüne kadar hep aklımda kalan Galatasaray ruhu bu. Çok iyi bir mücadele ortaya koydunuz ve bunun sonucunda da son dakikada gelen harika bir 3 puana imzanızı attınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Bu galibiyet, bize kalan maçlarda büyük bir motivasyon kaynağı olacak. Siz bu şekilde oynamaya devam ettikçe, takımın daha iyi olacağına olan inancım sonsuz. Disiplinli bir şekilde çalışmaya devam edin. Her zaman takım olarak hareket edin. Saha içinde ve dışında birlikte hareket ettiğimiz sürece, bundan sonra kolay kolay kaybetmeyiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0