Igor Tudor: Galatasaray bu turu geçecek!

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci öneleme turunun ilk maçında Östersunds karşısında sahadan 2-0 mağlup ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oldukça gergin ve sinirli görünen Hırvat teknik adam, takım olarak hazır olmadıklarını belirtirken gelecek hafta rövanş karşılaşmasında turu geçeceklerine inandığını belirtti. Igor Tudor'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Biliyorsunuz ki, iki ayaklı bir seri ve ne yazık ki, bu akşam ilk ayağını kaybettik. Gelecek hafta rövanş maçı var ve Galatasaray bu turu kazanan taraf olacaktır. Şuanki durumumuz bu. Bugün sahadaki arkadaşlarımıza bakıyorsunuz, 2.5 haftadır hazırlık dönemi geçirebiliyoruz. Ölüm - kalım maçına çıkıyorsunuz ancak sadece 2.5 hafta hazırlanabiliyorsunuz. Şuan içinde bulunduğumuz durum, alışık olduğumuz bir durum değil. Normal şartlarda 6 hafta hazırlık dönemi geçirirsiniz ve maçlar başlar. 

Defansif olarak kötü değildik, kompakt bir görüntü verdik. Ofansif olarak tabi ki yaratıcı değildik, farkı yaratacak bir oyun ortaya koyamadık. Ön tarafta tehlikeli değildik, tehlike yaratacak oyuncumuz yoktu. Eren ve Belhanda sakattı, Gomis hazır değil. Böyle bir durum altında, milli takımdan gelen oyuncular mesela 2 haftadır antrenman yapıyorlar. Tabii ki, bunları size söylüyorum ancak bahane bulduğumu düşünmeyin. Eğer gerçekleri konuşacaksak, bunları bilmemiz gerekiyor. Bir hafta sonra bu maçın rövanşı var ve neler olacak, hep birlikte göreceğiz.

Taraftarların ümitsiz olduğunu kim söylüyor? Östersunds'un bizi 2-0 yenmesi onları favori mi gösteriyor yoksa turu geçtiklerini mi gösteriyor? Şuanki durumumuz bu.. Ama diğer taraftan şunu kimse unutmasın; taraftarlar da unutmasın. Galatasaray bu turu geçecek!

Aynı şeyleri tekrar söylemek istemiyorum. Rakibe bakıyorsunuz, ligin yarısına gelmiş ve iyi organize olan, iyi top oynayan bir takım var. Hazır bir rakibe karşı oynadık. Bizim durumumuzu da söyledim. Şuanki düşüncem tamamen pozitif, pozitif düşünüyorum ve haftaya bu turu geçeceğimize inanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0