UEFA Avrupa Ligi: Üçüncü önelemedeki rakiplerimiz belli oldu..

Avrupa'nın iki numaralı organizasyonu olarak kabul edilen UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan 3.öneleme turunun kurası gerçekleştirildi. İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen kura çekiminde Galatasaray'ın turu geçmesi halinde eşleşeceği rakipleri de belli oldu. İsveç temsilcisi Östersunds'u elemesi halinde takımımız 3.öneleme turunda Inter Bakü - Fola Esch eşleşmesinin galibi ile oynayacak.

UEFA Avrupa Ligi'ne ikinci öneleme turundan katılan ve ilk maçta Östersunds karşısında sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak tur şansını zora sokan Galatasaray, gelecek hafta İstanbul'da oynanacak karşılaşmada en az 3 farklı galibiyetle sahadan ayrılması gerekiyor. İsveç temsilcisini elemesi halinde takımımız 3.öneleme turunda Inter Bakü - Fola Esch eşleşmesinin galibiyle oynayacak. UEFA Avrupa Ligi 3.öneleme turunda ilk maçlar 27 Temmuz, rövanşları 3 Ağustos'ta oynanacak. Muhtemel rakiplerimiz arasındaki ilk maçı ev sahibi Inter Bakü 1-0'lık skorla kazanmıştı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0