Tolga Ciğerci: Uyum sağladığımızda daha iyi olacağız..

Süper Lig'de sezonun ilk maçında ve haftanın kapanış maçında Kayserispor'u evinde ağırlayan Galatasaray sahadan 4-1'lik skorla galip ayrılırken, Galatasaray formasıyla sezonun ilk golünü atan Tolga Ciğerci karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Gol attığım için çok mutluyum. Bu golü atmak için çok çalıştım, sabırlı olmam gerekiyordu. Maça çok iyi başladık, sabırlı başladık. 90 dakika boyunca iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Kadroya katılan yeni oyuncularımız oldu, uyum sağlayarak daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. İlk maçları iyi oynamak kolay değil. Haftalar geçtikçe daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Selçuk abiyi çok seviyorum. İyi bir insan, iyi bir futbolcu. Attığım golden sonra ona koşmak istedim. Attıktan sonra da ona gittim ancak bu sevinci konuşmamıştık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0