Younes Belhanda: Daha iyi oynamalıyım..

Süper Lig'de sezonun ilk maçında ve haftanın kapanış maçında Kayserispor'u evinde ağırlayan Galatasaray sahadan 4-1'lik skorla galip ayrılırken, Galatasaray formasıyla ilk resmi maçına çıkan ve attığı golle taraftarı selamlayan Younes Belhanda karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Benim attığım golden ziyade taraftarları mutlu ettiğimiz için sevinçliyim. Onları mutlu etmek bizim için önemliydi. Önümüzde uzun bir yol var. Galibiyetten dolayı mutluyum. Galatasaray taraftarlarının ne kadar büyük olduğunu geldiğim günden itibaren anladım. Havalimanında gösterdikleri sevgi beni çok iyi hissettirmişti. Bugün yanımızdalardı ve bize destek olarak iyi oynamamızı sağladılar. Onları mutlu ettiğimiz için bizde mutluyuz.

Bugün iyi oynayan bir Belhanda vardı ancak bu yetmez, daha iyi oynayarak takıma daha fazla yardımcı olması lazım. Daha iyi oynayarak, Süper Lig'de şampiyon olmak için Galatasaray'a daha fazla yardımcı olması lazım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0