Iasman Latovlevici resmen Galatasaray'da!

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve lige 3'te 3 ile başlayan Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Transferin olmazsa olmazı olan sol bek mevkisi için ilk aday konumunda bulunan Kwadwo Asamoah transferinde istediği sonucu alamayan sarı kırmızılılar, transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala bu mevki için aradığı ismi Karabük'te buldu. Takımımız, Igor Tudor'un eski öğrencisi olan 31 yaşındaki Iasman Latovlevici 550 bin euro bonservis bedeli karşılığında etti. Galatasaray 1+1 yıllığına anlaştığı Rumen beke de yıllık 750 bin euro garanti ücret ödeyecek.

Iasmin Latovlevici, 11 Mayıs 1986 tarihinde Romanya'da dünyaya geldi. Latovlevici, futbola Minerul Moldova-Nouă altyapısında başlarken, profesyonel futbol kariyerine ise CFR Timişoara takımında başladı. Burada geçirdiği 1 yılın ardından Politehnica Timișoara takımına transfer olan Latovlevici, Politehnica Timișoara takımında 4 yılda 33 maçta forma giydi. 2009-2010 sezonunda  Gloria Bistrița takımına kiralanan Latovlevici, burada da 12 maçta forma giydi. Latovlevici'nin yükselişi ise buradan sonra başladı. 2010 yılında Romanya'nın büyük kulüplerinden Steaua Bükreş'e transfer olan başarılı futbolcu, burada geçirdiği 5 yılda toplam 176 maçta forma giydi ve 12 gol atıp - 11 asit yaptı. Latovlevici Steaua Bükreş ile 5 yılda 3 Romanya Ligi şampiyonluğu, 2 Romanya Kupası, 1 Romanya Lig kupası ve 1 de Romanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı. Steaua Bükreş'te gösterdiği başarılı performansın ardından 7 Haziran 2011'de Romanya'nın Brezilya ile oynanan özel maçta milli takımının formasını giydi. Latovlevici geride kalan sürede toplam 9 kez ülkesinin milli formasını terletti.

2015 yılında Steua Bükreş'ten ayrılan Rumen oyuncu, Gençlerbirliği ile anlaştı. Burada 11 maça çıkan Latovlevici sadece 1 asist yaptı ve iyi bir performans gösteremedi. Burada geçirdiği 1 sezonunun ardından Karabükspor ile anlaşan Rumen oyuncu, Igor Tudor'un ellerinde adeta yeniden parladı. Karabükspor'da geçtiğimiz sezon 30 maça çıkan Latovlevici 3 gol atıp - 3 asist yaptı.

FCN Blog ailesi olarak Iasman Latovlevici'ye hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0