Dengeli oyun, arzulanan 3 puan..

Süper Lig'de milli aradan sonra 8.hafta karşılaşmasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak liderliğini perçinleyen Galatasaray, rakipleriyle puan farkını açarken şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Rakibi karşısında son derece dengeli bir oyun ortaya koyan Igor Tudor'un öğrencileri, istatistiklerde de rakibine üstünlük sağladı. İşte karşılaşmanın istatistikleri ve galibiyeti getiren şifreler.. 

3: Bafetimbi Gomis dün akşam rakip kaleye en çok isabetli şut atan isim oldu. Fransız golcü 3 şutunun 3'ünde de isabet bularak öne çıktı.

3.1: Galatasaray adına dün akşam Bafetimbi Gomis hücumunda en etkili isim oldu. 3 kez rakiplerini çalımlamayı deneyen Gomis, bu girişimlerin tamamında başarılı oldu.

3.1: Fernando Reges ve Jason Denayer dün akşam 3 kez pas arası yaparak takımımızda bu alanda en başarılı isim oldular. 

4: Galatasarayın savunmadan sorumlu iki Brezilyalı yıldızı Maicon ve Fernando dün akşam savunmadan 4 kez top uzaklaştırdı.

5: Konya deplasmanında Galatasarayın kullandığı korner sayısı.

6: Dün akşam karşılaşmanın en çok top kapan ismi Fernando Reges oldu. Yıldız oyuncu karşılaşma içerisinde 6 kez top kapma girişiminde bulunurken, bu girişimlerin tamamında başarılı oldu.

9: Iasmin Latovlevici dün akşam 9 kez orta denemesinde bulunarak karşılaşmada öne çıkan isim olurken, bu ortaların %22'sinde isabet sağladı. 

12: Galatasaraylı oyuncular rakip kaleye 12 şut atarken, bu şutların sadece 5 tanesi isabetliydi.

12.1: Badou Ndiaye karşılaşma içerisinde rakipleriyle en çok ikili mücadeleye giren isim oldu. Senegalli orta saha oyuncusu 12 kez ikili mücadeleye girerken bunların 6'sında ayakta kaldı.

13: Dün akşam en çok hatalı pas yapan isim Sofiane Feghouli oldu. Cezayirli oyuncu hücumda 13 pas hatası yaparken, kendisini takip eden isimler Maicon (11) ve Belhanda (9) oldu.

20: Konyaspor karşısında takımımızın açtığı orta sayısı 20 olurken, bu ortaların isabet oranı %25 oldu.

%47: Galatasaraylı oyuncular rakipleriyle girdiği ikili mücadelelerin %47'sinde ayakta kaldı.

%60: Galatasaray'ın dün akşam Konya deplasmanında topla oynama oranı.

%78: Fernando Reges dün akşam girdiği ikili mücadelelerin %78'inde rakiplerine üstünlük sağladı. Orta sahayı domine eden Brezilyalı oyuncu girdiği 9 mücadelenin 7'sinde ayakta kalarak dikkat çekti.

%96: Fernando Reges dün akşam en çok pas yapan isim olurken, 97 pas denemesi yapan Brezilyalı merkez oyuncusu 93'ünde isabet bularak karşılaşmayı %96 pas isabeti ile tamamladı.

116: Fernando Reges dün akşam 116 kez topla buluştu. Brezilyalı oyuncu sahada görev yapan tüm oyuncular arasında 100 baremini geçen tek isim oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0