STSL | Gamsız Tudor, gamsız takım!

Süper Lig'de sezonun 16. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Galatasaray, rakibine 2-1 mağlup oldu. Ali Palabıyık'ın yönettiği maçta takımımızın tek golü Badou Ndiaye'den geldi.

Takımımız karşılaşmaya Muslera, Denayer, Maicon, Ahmet, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Feghouli, Belhanda, Gomis onbiriyle başladı. Temposuz ve kötü oynadığımız maçta uzun süre pozisyon olmadı. Maç boyu sahada hiçbir şey yapmayan takımımız, 38. dakikada 1-0 geriye düştü.  Cissokho'nun içeriye doğru ortaladığı topta, Martin Linnes uyuyunca Pereira arkadan gelerek kafayı vurdu ve top ağlarımıza gönderdi. Yenen golün ardından maçı iyice bırakan takımımız, sadece 4 dakika sonra kalesinde 2. golü gördü. Kronikleşen sorunumuz olan duran toplardan yemeye devam ettik ve  Boutaib ön direkte yaptığı kafayı vuruşuyla skoru 2-0'a getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve takımımız devreye 2-0 geride girdi.

Takımımız ikinci yarıya başlarken Maicon-Garry Rodrigues değişikliği yaptı. Takımımız ikinci yarıda biraz daha etkili olsa da pozisyon üretmekte zorlandı. Yasin ve Feghouli'nin içeri gönderdiği toplarla pozisyon bulmaya çalışan Galatasaray, istediğini yapamadı. 70. dakikaya kadar rakip kaleye tek isabetli şut çekemeyen takımımız, ilk isabetli şutunu 73. dakikada attı ve bu gol oldu. 73.dakikada Belhanda'nın ortasında, Ndiaye arka direkte vuramadı. Dönen topa Gomis vurdu, savunmadan seken top direkten döndü ve Badou Ndiaye dokundu, skor 2-1'e geldi. Bu dakikadan sonra sahada isyan etmesini, rakip kaleyi ablukaya almasını beklediğimiz takımımız, istenenden çok uzaktı. 2-1'den sonra da kötü oyun devam etti ve Galatasaray, uzatmayı da eklediğimizde 20 dakika boyunca rakip kaleye sadece 1 isabetli şut çekti. Son derece kötü ve gamsız bir oyun sergilediğimiz Malatya deplasmanından 2-1 mağlup dönerek, liderliği Başakşehir'e kaptırdık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0