Ahmet Çalık: Hiçbir şey bitmedi, bir maç daha oynayacağız..

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final turunun ilk maçında Akhisar Belediyespor deplasmanında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak final öncesinde büyük bir avantaj sağlayan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Ahmet Çalık yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Gol attığım için çok mutluyum, katkı verebildiysem ne mutlu bana.. Bu serinin iki ayaklı olduğunu biliyoruz, bugün kazanmasını bildik ve güzel bir galibiyet aldık. Ancak hiç bir şey bitmedi, bir maç daha oynayacağız ve o maçtan da kazanarak bir üst tura yükselen taraf olacağız.

Rakiplerimiz hakkında gerekli analizleri yapıyoruz, hocamız bizimle gereken şekilde konuşuyor. Biz her zaman iyi bir şekilde çalışıyoruz. Karabük deplasmanından galibiyetle dönerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0