Sinan Gümüş: Deplasmanda ancak mücadele ederek kazanabilirsiniz..

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin ilk ayağında Akhisar Belediyespor karşısında galibiyeti getiren golü kaydederek Galatasaray'a final yolunda önemli bir avantajı getiren Sinan Gümüş karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kupada gol atmaya alıştım, benim adıma olumlu geçen maçlar sergiliyorum. İlk yarıda iyi başladık ancak gereksiz bir gol yedik. Sahada hemen cevap verdik, deplasmanda ancak mücadele ederek kazanabilirsiniz. Buradan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettik. 2-1'lik galibiyetle buradan ayrılıyoruz, ikinci maç öncesinde bu bizim için iyi bir sonuç.. Umarım evimizde oynayacağımız maçı da kazanarak finale çıkarız.

Eren abinin sakatlığı bizi üzdü, bizim için çok önemli bir oyuncu ancak Galatasaray'da kim oynarsa oynasın %100 performans sergilemesi gerekiyor. Bafe'nin veya benim oynamam önemli değil, önemli olan takımın kazanması.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0