Galatasaray'da Ali Dürüst sürprizi...

Mustafa Cengiz'in ne olursa olsun Mayıs'ta seçime gideceğiz vaadiyle birlikte Mayıs ayındaki muhtemel başkanlık seçimi için kulisler hareketlenmeye başladı.

Fotospor'un haberine göre; camiada Ali Dürüst sürprizi yaşanıyor. Mustafa Cengiz başkan seçildi. G.Saray’da Mayıs ayında yeniden seçim var… Cengiz şimdiden aday. Yaklaşık 3.5 aylık süreçte beklenen ise camianın büyüklerinin bir ombudsmanın etrafında birleşmesi.

Cengiz’in seçilmesinde etkin rol oynayan Paper Moon Grubu’nun Mayıs’taki seçimin de belirleyecisi olacağı kesin. Hatta grubun Ali Dürüst’ün TFF’deki görevini bırakıp G.Saray başkanlığına adaylığını koyması için baskı yaptığı da yüksek sesle konuşuluyor. Daha önce de adaylığa hayır diyen Dürüst’ün bu sefer de görevden kaçması ise “şansını kaybeder” dedirtmeye başladı.

Bu arada Mayıs ayındaki seçimde “ombudsman” kim seçilirse seçilsin listesinde, Abdürrahim Albayrak, Burak Elmas, Adnan Sezgin, Mehmet Cansun hatta Alp Yalman ve Faruk Süren gibi iki efsane başkanın da yer alabileceği konuşulmaya başlandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0