Bafetimbi Gomis: En iyi performansım değildi..

Süper Lig'in 27.haftasında ezeli rakibi Trabzonspor'u evinde ağırlayan ve sahadan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da galibiyeti getiren isimlerden birisi olan Bafetimbi Gomis karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Çok kolay bir maç değildi, özellikle milli takım arası verildikten sonra Galatasaray gibi büyük takımlar milli takımlara çok fazla oyuncu verdiğinden ritm kaybolduğundan dolayı otomatik olarak sorun yaşıyor. Zor bir maç olacaktı ve takım olarak hızlıca başladık, hızlıca bir gol attık ancak milli takım arasından dolayı bir takım zorluklar yaşadık. Üstünlüğümüzü maç sonuna kadar da korumayı başardık.

Benim için zor bir haftaydı, zor bir hafta geçirdim. Bu akşamki performansım en iyi maçım değildi, her zamanki gibi oynayamadım. Fatih Terim'e teşekkür ediyorum, bana güvendi ve forma şansı vererek oynamamı sağladı. Teknik heyete, kulüpteki görevlilere, sağlık ekibine teşekkür ediyorum. Hocamın bana güvenini boşa çıkartmak istemiyordum ve bunu başardığım için mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0