Selçuk İnan: Her maçımızı final olarak değerlendiriyoruz..

Süper Lig'in 27.haftasında ezeli rakibi Trabzonspor'u evinde ağırlayan ve sahadan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da günün başarılı isimlerinden kaptan Selçuk İnan karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Erken gol rahattı ama onun öncesinde ilk teşekkürü taraftarımız hakediyor, bugün inanılmaz desteklediler. İnanılmaz itici bir güç oldular, bizim için çok önemlilerdi. Trabzonspor iyi mücadele etti, tebrik ediyorum. Maça çok iyi başladık, takım olarak konsantre başladık ve hocamız bunu istedi. Şampiyon gibi oynamamızı istedi ve bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Daha farklı skorla kazanabilirdik ancak Trabzonspor bazı tehlikeli pozisyonlar buldu. İyi oynadık, kazandık.

Aslında her maç final, biz o gözle bakıyoruz ve tüm maçları tek tek ele alıyoruz. Bugün fnalin ilk ayağıydı, kazanmasını bildik. Önümüzdeki maçın da şampiyonluk maçı olduğunu düşünerek hazırlanacağız, oynayacağız. Şampiyonluk son haftaya kadar sürecektir, her takım istiyor, her takım mücadele ediyor. Hedefleri olan takımlar var, küme düşmemek için oynayan takımlar var. Her maçta aynı şekilde mücadele ederek, final maçıymış gibi, kupa finaliymiş gibi oynayarak hedefimize ulaşacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0