Sofiane Feghouli: İlk maçtan sonra kazanmamız önemliydi!

Süper Lig'in 27.haftasında ezeli rakibi Trabzonspor'u evinde ağırlayan ve sahadan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da galibiyeti getiren isimlerden birisi olan Sofiane Feghouli karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bugün kazanmamız çok önemliydi, liderlik için çok önemliydi. Tüm takım arkadaşlarımı bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Trabzon'daki ilk maç bizim açımızdan çok iyi geçmemişti açıkcası ve bugün kazanmak istiyorduk. İlk maçtaki oyunumundan dolayı ben de gol atmak istiyordum. Mariano nefis bir pas verdi ve gol attığım için mutluyum. Mariano ve Linnes çok iyi oyuncular, onlarla oynamaktan dolayı zevk alıyorum. İyi seviyede, iyi ve kaliteli oyuncular.  Hangisiyle birlikte oynarsam en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Galatasaray'da varolmalarının bir sebebi var. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0