Tatiana Kosheleva sezonu kapattı!

CEV Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda mücadele eden Galatasaray kadın voleybol takımının yıldız ismi Tatiana Kosheleva'nın durumu belli oldu. Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda İtalyan ekibi Novara ile oynanılan ilk karşılaşmanın ikinci setinde sakatlanan Rus yıldızın sezonu kapattığı açıklandı.

Novara ile oynanılan karşılaşmada dizinden sakatlanan ve kulüp tarafından gerçekleştirilen ilk kontrollerinde diz travması sonrası bağlarında esneme ve kemik ödemi tespit edildiği açıklanan Kosheleva'nın ileri düzeyde yapılan tetkiklerinde dizindeki çapraz bağlarında yırtık olduğu tespit edildi. Sakatlığıyla ilgili olarak Rusya Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Kosheleva'nın hafta başında ameliyat olacağı ve rehabilite sürecinin ardından 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0