Galatasaray golcü arayışında..

Galatasaray'da sürpriz golcü arayışları başladı. Süper Lig'de 29 golle krallık tacını takan Bafetimbi Gomis'in, Çin'den gelen tekliflerin ardından 3 milyon 350 bin Euro'luk maaşına zam istemesi, Sarı-Kırmızılı yönetimi harekete geçirdi.

Fanatik'in haberine göre; Başkan Mustafa Cengiz'in, "Değerini bulursa satılır" dediği Gomis'in yerine golcü arayan Galatasaray'da çıta, Şampiyonlar Ligi seviyesi olarak belirlendi. Bu doğrultuda Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak çalışmalarını sürdürüyor..

ESKİ İSİMLER RAFA KALKTI
Daha önce Gomis'e alternatif olarak belirlenen isimler rafa kaldırılırken, şu sıralarda Galatasaray'ı Avrupa'da taşıyacak kalitede forvetlerden oluşan bir liste hazırlığı yapılıyor. Fatih hocanın, ekibiyle birlikte geniş bir liste oluşturup yönetime sunacağı, ardından maliyet araştırması gerçekleşeceği öğrenildi. Yönetim bu transfer için kesinlikle acele etmeyecek.

NOKTA TRANSFER YAPACAKLAR
Santrfor konusundaki plan, nokta transfer yapabilmek. Öncelik yine bonservisi olmayan veya kiralanmaya müsait isimlerde. Ancak Gomis'in satılması durumunda, gelen bonservis bedeli kadar kesenin ağzının açılması da gündemde. Sarı-Kırmızılılar bu transferden en azından 10 milyon Euro bonservis geliri bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0