Şampiyonlar Ligi'ni kim yayınlayacak?

Son dönemde ekonomik olarak yaşanılan hareketlilik bir çok sorunu beraberinde getirirken, Galatasaray'ın mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi'nin ülkemizdeki yayıncısının henüz belli olmaması bir çok soru işaretini beraberinde getiriyor. Son olarak milli takımın UEFA Uluslar Ligi'nde yaşadığı yayıncı krizinin ardından Salı günü oynanacak olan Lokomotiv Moskova maçının da yayıncısı halen belli değil.

Sezon öncesinde uzun bir süre ligin yayıncısı beIN Sports'un yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nin de yayın haklarını aldığına dair iddialar kamuyounda yer almış ancak beIN Sports henüz net bir açıklama yapmamıştı. Konuyla ilgili olarak bugün Milliyet gazetesinde Sina Koloğlu bir yazı kaleme aldı ve yayıncının henüz belli olmadığını, ancak görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Sina Koloğlu'nun köşe yazısında "Hatırlarsınız, UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimini hiçbir kanal vermemişti. Yayın ihalesini alanın dışında kimse veremezdi. Bildiğimiz, bu yıl maçları yayınlayacak kanal, beIN Sports'tu. Baktık, orada da yayınlanmıyor. Sormuştum, meğer bazı pürüzler varmış, giderilememiş ve anlaşma yapılmamıştı. Maç zamanı geldi çattı. 18 Eylül'de kendi sahasında Galatasaray, Lokomotiv Moskova'yı ağırlayacak. Ben size son aldığım bilgileri yazayım. beIN Sports, UEFA ile görüşme halinde olduklarını, henüz bir sonuç alamadıklarını belirtiyor. Galatasaray'ımızın maçlarını bir aksilik olmaz da izleriz diye umut ediyorum." ifadesiyle belirttiği durum, belirsizliğini koruyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0