ÖZEL | Göksenin Köksal: Sezonun ilk maçında galip gelmek önemliydi

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın EuroCup birinci hafta müsabakasında İspanyol ekibi MoraBanc Andorra'yı mağlup ettiği mücadelenin ardından kaptanımız Göksenin Köksal FCN Blog ekibinin sorularını yanıtladı. Göksenin'in açıklamaları şu şekilde:

"Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Sezonun ilk maçı. Galip gelmek önemliydi. Buraya gelen taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Onların galibiyetteki payı çok büyük. 

Üç yıl önce tarihte bir ilki başararak bu kupayı kazandık. Yeni bir takımız ve henüz alışma sürecindeyiz. Öncelikle gidebildiğimiz yere kadar gitmemiz lazım. Galatasaray'ın isminin geçtiği yerde hedef mutlaka en yukarısıdır. Adım adım bunu başarmak istiyoruz.

Önümüzde Anadolu Efes maçı var. Çok genç bir takımız, yeni kurulmuş bir takımız ama taraftarımızın da desteğiyle Anadolu Efes maçında en iyi şekilde oynayıp galip gelmek istiyoruz. Anadolu Efes çok iyi bir kadro. Belki de Euroleague'de Final Four hedefleyen bir kadro. Ancak biz burada Sinan Erdem'de seyircimizin de desteği ile kazanarak lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz."


***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR 

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0