UEFA Gençlik Ligi | Porto ile berabere kaldık!

Galatasaray U19 takımı, UEFA Gençlik Ligi ikinci maçında Porto'ya konuk oldu. İlk maçında sahasında Lokomotiv Moskova'ya 1-0 mağlup olan Galatasaray, kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada 90+5'te Atalay Babacan'ın attığı şık golle Porto ile 2-2 berabere kaldı. 

Galatasaray karşılaşmaya Batuhan Şen, Süleyman Luş, Abdussamed Karnucu, Ercan Şirin, Berk Aldemir, Fernan Evren, Mustafa Kapı, Mutlu Doğan, Mirza Cihan, Recep Gül ve Malik Karaahmet ilk onbiriyle başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Karşılaşmada Porto, 63. dakikada João Mário'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Galatasaray'ın cevabı Recep Gül ile geldi. Karşılaşmanın 71. dakikasında Recep Gü, ceza sahasına girerken yaptığı şık vuruşla skora dengeyi getirdi. 80. dakikada bu kez Fábio Silva ile öne geçti ve skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın son bölümünde beraberlik golü için baskıyı arttıran Galatasaray, aradığı golü 90+5. dakikada Atalay Babacan ile buldu. Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Atalay, topu kalecinin üzerinden aşırttı ve skora dengeyi getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Gençlik Ligi'nde ilk puanını kazandı, Porto ise gruptaki puanını 4'e yükseltti. 

Galatasaray, UEFA Gençlik Ligi üçüncü maçında Schalke 04'ü konuk edecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0