Sinan Gümüş'e yeni sözleşme!

Sezonun ilk yarısında Eren Derdiyok ile birlikte forvet hattını oluşturan isimlerden birisi olan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Sinan Gümüş, ikinci yarının ilk maçında Ankaragücü karşısında attığı 2 golle teknik heyetten tam not aldı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 25 yaşındaki oyuncu için Galatasaray yönetimi, 3 yıllık yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonun ilk yarısında 5 hafta takımdan uzak kalan ve forma giyemeyen Sinan Gümüş, sakatlık sonrasında Süper Lig'de forma giydiği ilk maçta Ankaragücü karşısında 90 dakika görev yaptı. 25 yaşındaki hücum oyuncusu karşılaşmanın 51.saniyesinde attığı golle Galatasaray'ın bu sezon en erken golünü kaydederken, 30.dakikada takımının üçüncü kendisinin de 2.golünü kaydetti. Gösterdiği performansla alkış alan Sinan, karşılaşma sonrasında da teknik direktör Fatih Terim ve yardımcı antrenör Hasan Şaş'ın tebrik ettiği isimler arasındaydı. 

Galatasaray'dan yıllık 650bin Euro ücret kazanan ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sinan Gümüş için devre arasında Krasnodar'dan gelen teklifi reddeden Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yıllık 1 milyon Euro ücret üzerinden 3 yıllık yeni sözleşme önerecek. Fatih Terim geçtiğimiz sezon göreve geldiğinde Sinan Gümüş için "oynatmamız ve kazanmamız lazım" ifadelerini kullanırken, bu sezon zorunluluktan da olsa düzenli olarak forma şansı tanıdığı Sinan Gümüş'ü kadroda görmek istediğini yönetime bildirdiği iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0