Emre'nin zamana ihtiyacı var..

Ligin ilk yarısında Erzurumspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonrasında uzun süre sahalardan uzak kalan Emre Akbaba, sakatlık dönüşü sonrasında Akhisar Belediyespor karşısında ilk kez 11'de sahaya çıktı. İlk yarıda etkisiz bir görüntü çizen yetenekli oyuncu, devre arasında yerini Selçuk İnan'a bıraktı.

Süper Lig’in 7. haftasında 28 Eylül 2018’de Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maçta ayak tarak kemiği kırılan Emre Akbaba, takımının yaptığı son 27 resmi müsabakada ilk 11’de görev alamamıştı. Emre Akbaba, sakatlığının ardından tam 149 gün sonra ilk 11’de forma giydi. Akhisarspor karşılaşmasında 45 dakika sahada kalan Emre, form olarak zamana ihtiyacının olduğunu gösterdi. Galatasaray taraftarının bir an önce takıma katkı sağlamasını beklediği Akbaba, UEFA Avrupa Ligi’nde 2. tur rövanş maçında Benfica’yla deplasmanda oynanan maça sonradan dahil olmuş golünü de atmış ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılmıştı.

İlk yarıda 26 kez topla buluşan Emre Akbaba, buluşmaların 15'inde pas denemesi yaptı ve bunların %80'inde de isabet sağladı. Yetenekli oyuncu orta sahada rakipleriyle girdiği 5 ikili mücadelenin sadece 1'ini kazanırken, 9 top kaybı yaptı. Emre ayrıca karşılaşmada denediği 4 ortanın sadece 1 tanesinde isabet bulabildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0